Οχλαγωγία στο Μώλο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέμα: Οχλαγωγία στο Μώλο

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα με τα λύπης μου έχω παρατηρήσει μια πολύ άσχημη εικόνα στη περιοχή του Μώλου. Συγκεκριμένα τις τελευταίες νύκτες, επισκέφθηκα την περιοχή και δυστυχώς παρόλο που έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από μέρους της υπηρεσίας και αυτό αποδεικνύεται από τον κόσμο που το επισκέπτεται κάθε μέρα, δίνουμε την χειρότερη εικόνα όσον αφορά την καθαριότητα αφού τα σκυβαλοδοχεία είναι γεμάτα και γύρω από αυτά άλλα τόσα διασκορπισμένα και σε άλλους χώρους, δίνοντας μια τριτοκοσμική εικόνα.

Από την άλλη ο κόσμος διαμαρτύρεται για τις μοναδικές τουαλέτες που υπάρχουν στην περιοχή που δυστυχώς δεν ικανοποιεί τον κόσμο που διακινείται κατά την διάρκεια της ημέρας και νύκτας.  

Όσον αφορά τους μικροπωλητές (σίταροι, βαμβάκι, κρέπες, παγωτά, κλπ), αν θέλουμε να δώσουμε άδειες για να βρίσκονται πάνω στον Μώλο θα πρέπει να το πράξουμε το συντομότερο, για να μπει επιτέλους μια σωστή τάξη και όχι κάθε νύκτα να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ τους.

Πιστεύω ότι παρόλο που η υπηρεσία κάνει προσπάθειες για καλύτερη εικόνα της περιοχής θα πρέπει να γίνει μια ευρεία σύσκεψη διαφόρων παραγόντων και εμπλεκόμενων φορέων για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα σε μια ίσως μοναδική περιοχή που ο κόσμος άρχισε να την χρησιμοποιεί κάθε μέρα και πιο πολλά.

Είμαι στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινήσεις και θα δώσω και τις δικές μου εισηγήσεις .

 

Με εκτίμηση                                                                                                                          

 Άριστος Αριστείδου    

Subscribe NOW